lördag 29 augusti 2009

CLUB.

De efterlängtade bilderna från gårdagens fest.
























































































































































































































































































































































































































































































































































































Hoppas det är okey. Annars, skicka en stämningsansökan.

fredag 28 augusti 2009

uppdatering från skolan.

Som alla vid detta laget fått reda på, så har bloggen passerat talet 2000 i rasande fart. Mindre än sex månader sen premiären, och detta firas med en het natt på Club Wasaborg. Be there!

Bilder från kvällen kommer såklart, så kolla in om ett par dar.

lördag 22 augusti 2009

När man så här på helgen blir lite gladare av olika anledningar, så ser man det sköna i livet. Som svar på den förra updaten så kommer här en halvbra lista på det skönaste just nu.

Usain Bolt. Eller borde vi säga Insane Bolt? Mannen, myten, legenden(typ) har sprungit rakt in i våra hjärtan på rekordtid, och vad mer kan vi säga? 3 VM-guld talar för sig själv.

Helg. Det faktum att veckan börjar gå mot sitt slut och att fredagsmyset väntar gör att alla drar på smliebanden.

Club. Club Wasa, love it or hate it, it's back. Alla vill ha en ursäkt till att skaka rumpan, även DDH. Kul iaf att det händer något, det finns alltid nåt att se fram emot.

Helgvädret. Stämningen mot vädergubben dras härmed tillbaka efter helgens värmebölja, men detta är bara tillfälligt.

Farmville. Sist men inte minst vill DDH tipsa om spelet som fängslat tusentals bönder i hela landet. Farmville på Facebook är ingen hobby, det är en livsstil.

Som avslut vill vi tacka alla läsare, och meddela att den 2000:e besökaren här på bloggen får ett alldeles eget partypack, värde 499:90 :- + en DDH-t-shirt.

tisdag 18 augusti 2009

Update

Sommaren, som i Dalarna mer blivit känd som regnperioden 09, börjar gå mot sitt slut. Dock märks inte detta på vädret, eftersom det likfan fortsätter regna dag ut och dag in. Information från en säker källa säger att vattnet föll 26 dagar av 30 den här s.k sommaren. Men nog om vädert, det finns ju bättre saker att tjata om. Eller nej, vad sjutton ska man tjata om här, där det aldrig händer?

Allmänt att tjata/ klaga över:

* Skolan. Allas favoritämne, skolan kan man alltid klaga på. Dryga lärare, tidiga mornar, barn som invaderar bussen på väg hem och allt annat halvdåligt som gör att man knappt orkar upp på morgonen.

* Vädret. Som ni förstått av ovanstående text är Dalkullorna och Masarna inte helt nöjda med det väder som vi tilldelats i sommar och därför kommer det troligen ett stämningsbrev till vädergubben där han tvingas avgå om det inte sker en drastisk förändring.

* Sjukvården. Har du inget att klaga över, klaga på sjukvården. Det gör alla andra. Eller varför inte äldrevården?

* Allmänt dryga personer. Är det någon som aldrig klagat på en person, skulle inte tro det. Det kan vara den där dryga ungen i kön på Konsum, den bitchiga busschaffören som vägrar släppa förbi dig när du glömt ditt busskort, eller bara någon du stör dig på. Alla har vi våra objekt, så om det blir tyst en stund är det bara att dra igång samma gamla diskussion.

Men man måste ju se det ljusa när allt annat sviker. Lokaltrafiken. Alltid lika förseenad, alltid lika otydliga tidtabeller, alltid lika överfulla bussar på eftermiddagarna. Swebuss kan man räkna med!
Till sist kan DDH glatt meddela att kommunen beslutat att trycka upp den halvbra texten nedan på den nya skylten som kommer synas som välkomstskylt när man kommer in i Rättvik längs riksvägen:

ALLA KÄNNER VARANN
ALLA SNACKAR SKIT OM VARANN
ALLA KNULLAR VARANN
ALLAS HEMLIGHETER BLIR TILL NYHETER.
VÄLKOMMEN TILL RÄTTVIK!

tisdag 11 augusti 2009

Sthlm-update

DDH befinner sig i stockholm, med ett fullspäckat schema och halvtom plånbok. Drottninggatan, Grönan och Gamla Stan är bara några av de ställen som kommer få celebert besök av Dalafolket som både hörs och sticker ut.

Halvbra bilder och mer kommer snart.

söndag 2 augusti 2009

Efter CCW!


Jaa, vad ska man säga? Classic kom och gick, och fy fan va bra det var. Bilar, killar, folk, viltkebab, killar, öl, avgaser och killar. Kväll efter kväll drog man ned PÅ Rättvik, trots väder. Nätterna fylldes med lukten av alkohol, popcorn och bränt gummi, allt vi gillar. Det största Classic hittils fick en värdig avslutning på Rättviks Parken. Rättviks Raka Rör gjorde som vanligt succé, fullsatt, och hörde vi nåt om ett skivkontrakt? De lite yngre och halvunga höll till vid Partylokalen, drickandes, dansandes och drypandes av svett.

Efter en seg början artade sig kvällen snabbt, och det finns inte många som inte kan hålla med. Många trevliga överraskningar i form av gamla och nya bekantskaper. DDH kundes ses både dansa och sitta och diskutera med de halväldre människorna, som vanligt. Bäst sommaren -09, utan tvekan. Nu går Rättvik i ide igen, för att sova hela vintern och vakna upp igen till nästa upplaga av Classic Car Week.

lördag 1 augusti 2009

Parken

DDH väljer att avsluta CCW på Rättviksparken. Under hela veckan har Parken underhållit sina gäster med både dansband och disco. Många av Rättviksungdomar har setts spendera sina kvällar just där, där både det ena och det andra har hänt. Rykterna har vi alla hört. Kvällen till ära, den sista på Classic veckan(summering av CCW kommer) kommer RRR spela. Ni som är nåt vet vilka det är. DDH uppmanar alla att komma dit och delta i det hela. Som vi säger, Ålder är bara en siffra, men för er som trots allt inte kommer in, läs DDH:s how-to-planka-in-på-parken -guide.

Hur man plankar in:

1. Införskaffa de verktyg som krävs.
*Stege, alternativt en jävligt stor sån där... ja ni vet, sån där Hanta knipsar låsen med.

2. a)Ta dig till ett obevakat, relativt lågt stängsel.
b) Använd här önskat verktyg
eller
c) Försök klättra över stängslet eller upp på befintligt tak, och se sedan till att inte ramla ned.

(Vi bör också nämna, att det inte gör ont att ramla, utan det är när man slår i backen.)
(Om det nu är så att man tvunget ska göra illa sig, se till att ramla ut utanför parken, för att förklara för vakterna att du ramlade när du försökte planka in och sedan fråga om dom kan ringa en ambulans, är ingen hit.)

3. Om du lyckas, se så oberörd ut som möjligt och skryt inte alltför mycket om din halvstora bedrift och försvinn i mängden.

Eller så gör man helt enkelt som DDH, har fri/VIP biljetter.

PUB

Efter en mycket lyckad dag på stripen, drog de halvfinare folket på efterfest i Vitjô, som hölls på det nya innestället i byn. Puben har ett mycket fint läge i centrum och ännu finare ägare. Så här på premiärkvällen var det såklart fullsatt, och de anställda hade fullt upp med att servera de törstiga bilfolket. Framåt småtimmarna tömdes puben sakta på folk, och man kunde höra det ljuva ljudet från muskelbilarna som brände däck utanför lokalen, innan dom begav sig hemåt.
För att vara nystartad gjorde puben ett mycket gott intryck, och är kan ses som en stor konkurrent till... jaa, det finns ju inte så mkt annat i Vikarbyn så det lär nog gå vägen.