söndag 26 juli 2009

CCW

Classic Car Week, det största som händer i Rättvik på hela året och en av Sveriges största cruisingar. Visst, hela evenemanget luktar öl och brända däck, och framför allt äckliga äldre gubbar som stöter på småtjejer, men det är en utmärkt möjlighet att både kika in heta bilar och heta folk. DDH därför har tagit tempen på hela CCW och Campingen vid Siljan.

Campingen... Visst, från ett bilfönster på riksväg 70 ser det packat och allmänt trevligt . Det, men när man går den ganska långa vägen igenom själva campingplatsen ser man inte mycket folk, så det är inte rekommenderat att befinna sig på Campingen när det händer, istället kan DDH tipsa om att hålla er i centrum, d.v.s längs riksvägen som går genom Rättvik.

5 rondeller, 800 m asfalt att bränna däck på, 1000 möjligheter att få ragg. Största chansen finns längs de så kallade rabatterna, mellan första och andra rondellen. De halvunga och halvcoola lär kunna ses sitta längs med de betongblock med växter i, mer och mer nedtrampat ju längre in på veckan man kommer. Längre bort ses de flesta 50-60+:arna sitta på sina tältstolar från fontänen och bortåt.

DDH tänker i alla fall vara där det händer, tänker ni?

Ett "Efter Tisdagen" inlägg kommer, allt om den stora cruisningen och festen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar