fredag 27 november 2009

Framför, i närvaro av, ansikte mot ansikte med; strax före

Förväntningarna inför gårdagens skoldans var väl inte direkt skyhöga. Lite halvlåga skulle man väl kunna säga. Kvällen slutade ungefär som förväntat, helt okey. Inget höjdarparty men man fick en chans att umgås med folk.

"Dagen efter"
Bikverkningarna efter skoldansen var inte särsklit stora. Det enda som märktes var att alla var halvtrötta och att gäspningarna avlöste varandra. "Dagen efter" är istället rubriken för "Dagen efter vaccinasionen". Flera fall av illamående, svimmningar, feber och huvudvärk har rapporterats. Klasserna har bara varit halvfulla och då undrar man ju; Vaccinerar man sig för att bli frisk eller sjuk?

Vad som kan förväntas av helgen:

CoZ. Antagligen det bästa stället att spendera sin fredagkväll. PJ och Fjortistemat har väckt disskusioner, men alla kommer sannolikt att gå in för det. Förvänta er ännu mer snoddar och om det nu är möjligt, ännu mindre kläder och ännu mera smink. Utsända finns på plats.

Deep Purple. Dalarnas hardrockers kommer under lördagen headbanga till Deep Purple. Såklart kommer det även här finnas utsända.

Rubriken står svenska synonymorboken för, då DDH tyckte det blivit uttjatat med "Inför"

DDH önskar alla en trevlig helg och en glad påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar