fredag 29 januari 2010

Årskrönika!

I och med ett nytt år, så vill vi på DDH summera det bästa från bloggen under 2009. Dock är bloggen inte ett helt år än, men håll till godo. En trist eftermiddag i maj kommer bloggen till utan någon större baktanke. Ambitionen att upplysa om just vad som händer där det aldrig händer ledde till att kameran följde med lite överallt.

























Juni var det mycket på gång, sommarlov och festival. En smått halvkass midsommar och annat ledde till en aning seg uppdatering. Juli månad var nog en av de stressigare. Början av CCW ägde rum, precis som slutet på konfirmation med blandade känslor.
Augusti var en succé. Kvällar på Puben och i slutet av CCW var det Parken. DDH åkte till Stockholm och hade en underbar semester. Sista högstadieläsåret drar igång, det bloggas som aldrig förr och som grädde på nosen ett av de största Club någonsin där man stiftade många nya bekantskaper.

































I Oktober fyllde bloggen ett halvår, och VM-kvalet låg i stort fokus. DDH fortsätter uppdatera om det som händer, går på ett halvdåligt Club Wasa och allt verkar nått botten.
Då upptäcker DDH Club Nova, eller rättare sagt; Club Nova upptäcker DDH. Med nystrukna tröjor blir kvällen en succé, och med mycket fina bilder exploderar besökarantalet.

















November bjöd på det största i besökarväg under bloggens livstid. Vad det var kan ni allt gå tillbaka och kolla.

























































December var en månad i musikens tecken. Deep Purple, Lars Winnerbäck, Mange Schmidt och Melody Club fastnade i DDH's lins, allt finns att gå tillbaka och kolla på om ni känner för det.































































Januari 2010. Bloggen har runt 9000 besökare och jobbar på att uppdatera oftare.




























Ja, och den här krönikan skulle egentligen varit publicerad vid nyår, men DDH citerar(typ) en vis gammal man:

"Aldrig förr har så få, haft så mycket att göra,
på så kort tid"

lördag 16 januari 2010

ClubWasa

Fredagskvällen i bilder.



































































































































































































































fredag 15 januari 2010

Snabbis


Mot förmodan ser det ut att bli en sväng till Club med en massa svettiga människor istället för att sitta framför Let's Dance med en chipspåse. Bilder kommer såklart efter kvällen.

torsdag 7 januari 2010

Hejdå 2009

Äntligen var det nytt år, och det verkar som om alla är överens om att det var på tiden. Större delen med allt som är från 2009 är uttjatat, och det är med glädje som vi begraver halvdåliga saker som svenne banan, den ack så löjliga svininfluensan, alla Tiger Woods kvinnor(kan ju ta ett tag att gräva ned...), och bokstavligt talat så begraver vi också Michael Jackson (dock hör han personligen inte till "halvdåligt" utan går under kategorin "halvbra").
Efter klagomål tar DDH fram ordboken:
Halvbra (i detta sammanhang) = Fantastisk, genialisk, bäst

Vi minns halvbra saker som när USA fick sin första svarta president, KrilleBoois första "Cha Cha", att Norge tillåter samkönat äktenskap, AIK's SM guld och Mutumbas lite halvkaxiga tatuering: AIK GULD 2LAX9. Visst hände det lite under 2009, men det är dags att blicka framåt.

Framtiden går inte att förutse, men några saker som man kan se fram emot året 2010 är:

OS i Vancouver
Upplösningen i Paradise Hotel
Fotbolls VM i Sydafrika
Kronprinssesan Victorias bröllop (det får man bara inte missa)
Och att man säkert upptäcker några till av Woods älskarinnor

DDH's årskrönika kommer inom kort att publiceras här på bloggen, där vi summerar det gångna året.