torsdag 7 januari 2010

Hejdå 2009

Äntligen var det nytt år, och det verkar som om alla är överens om att det var på tiden. Större delen med allt som är från 2009 är uttjatat, och det är med glädje som vi begraver halvdåliga saker som svenne banan, den ack så löjliga svininfluensan, alla Tiger Woods kvinnor(kan ju ta ett tag att gräva ned...), och bokstavligt talat så begraver vi också Michael Jackson (dock hör han personligen inte till "halvdåligt" utan går under kategorin "halvbra").
Efter klagomål tar DDH fram ordboken:
Halvbra (i detta sammanhang) = Fantastisk, genialisk, bäst

Vi minns halvbra saker som när USA fick sin första svarta president, KrilleBoois första "Cha Cha", att Norge tillåter samkönat äktenskap, AIK's SM guld och Mutumbas lite halvkaxiga tatuering: AIK GULD 2LAX9. Visst hände det lite under 2009, men det är dags att blicka framåt.

Framtiden går inte att förutse, men några saker som man kan se fram emot året 2010 är:

OS i Vancouver
Upplösningen i Paradise Hotel
Fotbolls VM i Sydafrika
Kronprinssesan Victorias bröllop (det får man bara inte missa)
Och att man säkert upptäcker några till av Woods älskarinnor

DDH's årskrönika kommer inom kort att publiceras här på bloggen, där vi summerar det gångna året.

2 kommentarer:

  1. Mickael Jackson halvbra? wieeeh va snackar ni om? han e bästa ffs!

    SvaraRadera
  2. Eftersom vi radade upp "halvdåliga" saker så höll vi oss till temat och istället för halvdåliga skrev vi halvbra. Men DDH håller helt med, vissa medlemmar ur redaktionen är stora fans av denne otroliga artist. Tack för din åsikt, DDH skickar inlägget till omredigeringen och förtydligar det hela!

    SvaraRadera