fredag 11 september 2009

Halv efter

Just nu har det kännts lite halvdött här på DDH. Men som det redan är poängterat så händer det inte överdrivet mycket här. Men här kommer i alla fall ett halvefter inlägg.

Derbyt. Den här gången var det faktiskt publikrekord, då halva Rättvik bestämt sig för att ta sig en titt på IFK Rättvik-Vikarby IK. Båda lagen spelade bra och hade sina chanser, men Vikarbyn försvarade sin titel som serieledare med bravur och det hela slutade 4-0 till Vikarby IK. Det mest uppseendeväckande under matcen måste ha varit när Rättviks målvakt inte längre trivdes bland stolparna och helt enkelt tog bollen och dribblade sig igenom mittfältet tills hon till slut stoppades av Vikarbyns backar. Kanke hade hon insett att Rättvik inte skulle hinna göra dom 5 målen som behövdes för en vinst, för hon återvända bara enstaka gånger till målet och spelade i stället ute under de resterande minuterna.

Friidrottsdag. Den årliga friidrottstävlingen i Rättviksskolan är avklarat. P.g.a olika halvdåliga anledningar så fick inte eleverna vara på Hedslund utan de fick nöja sig med halvkasst underlag på P-vallen.
Hur som helst så vann 9A, efter några vunna grenar och en sjuk stafett, som vanns tack vare 9a:s nyförvärv. Alla var lika förvånade när han under svenks-stafetten gick om en efter en och till slut vann. Kurir-stafetten vanns ganska halvöverlägset av 9B och det hela slutade ganska tippat med A och B i toppen.

Tack för visat intresse för detta halvhjärtade, halvkassa och halvefter inlägget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar