onsdag 17 juni 2009

Samma titel som alltid.

Nu när delar av DDH-folket återvänt från lyxcruisningen som de var tvugna att delta i, tänkte vi att det skulle fräschas upp lite här på denna blogg. Uppdates om gammalt och nytt kan läsas om ni sänker blicken ett snäpp.


Avslutning/Junifestival, denna dag är den dag som elever runt om i Rättvikslänet längtat efter sen de började skolan i augusti. Nedräkningen är klar och alla begav sig till den halvstora byggnaden kallad "Kyrkan". Efter finare sång och halvbra tal var man befriad. Man visste knappt om man skulle skratta eller gråta (av lättnad?) när de lärare som skulle pensionerats skulle hålla sina avskedstal. En av det lite halvbra lärarna måste citeras:
" Jag vill tacka lärarna och eleverna. Men först och främst föräldrarna, det är ju tack vare dom vi har jobb..."
Senare samma kväll kunde ungdomar ses bege sig till bowling/krogen, området som denna halvfina kväll gick under namnet "Junifestivalen".
Discobowling, Grill, lokala band i livetältet, en mycket grym omgång beatbox av de vackra bröderna Iseni och lite Nattklubb på det, och allt som allt blev det mer lyckat. Dagarna efter fick dock lida p.g.a sömnbrist då det blev lite halvsent.
(P.g.a utebliven kamerautrustning blev det inga bilder, skyll dig själv om du inte var där.)

Stranden, eller inte Stranden? En återkommande fråga nu när sommaren även kommit till de nordligare breddgraderna. När är det, vilka är där, är det överhuvudtaget någon där, vad blir det för väder osv. Många frågor, men lite svar. Festerna på Rättviks Strand går efter okänt schema, vilket gör att vissa kanske förvirrar sig en aning. DDHs tips till dessa är då följande:
Skaffa kompisar som har koll.
Messa med allt och alla.
Drick så pass mycket så att du inte bryr dig om vilka som är där, eller om någon är där.
Är du tillräckligt populär, dra ihop da gangh och starta eget partaj.
Funkar inget av överstående, och om du verkligen inte vill missa det lilla som väl händer när det händer, häng på Stranden 24/7. Bo på Campingen eller whatever.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar