fredag 5 juni 2009

Inför Helgen

Inför-och efter helgen inlägg avlöser varandra här på DDH, men det är ju då det händer, och det är det ni vill läsa om. DDH-folket är som sagt ganska viktiga och upptagna, men har idag tagit sig tiden för att hinna med ett "inför helgen".

Falukalaset/RIX FM, Torsdag till Lördag är det kalas i Falun, därav namnet FaluKalaset. Vem som fyller år är ännu oklart, men det måste vara en betydelsefull människa eftersom en vanlig svensk medborgare bara fyller år en dag om året. (Skämt åsido) Det kommer i alla fall finnas många artister att skåda på Stora Torget, som ligger mitt i det centrala delen av det som kallas centrum. I samband med detta kalas passar RIX FM på att ha sin traditionella festival. Den inkluderar artister som:

MÅNS ZELMERLÖW
JANET
KIM
STYLE
ANDERS FERNETTE
BWO
STAR PILOTES
RAGDOLLS

Konferenciererna, (dom som ska leda festivalen, för er som inte vet vad det betydde) är:
Maria Lindberg
Christian Hedlund

Enligt det fina norska vädergudarna på yr.no utlovas småskurar och 12 garder, men fram emot eftermiddagen/kvällen klarnar det upp. Så ni som planerar att tillbtringa dagen i Falun, ta med en regnjacka och en person ni kan värma er med!


Junifestivalen kommer än en gång att äga rum i den lilla hålan Rättvik vid den "runda" sjön kallad Siljan. Förra årets succé kommer tillbaka i utökad skala, denna gången kommer även diverse folk från Mora, Leksand och till och med storstaden Falun att besöka Rättviks Bowling & Krog. Dock sker inte detta förrens nästa vecka, tisdag den 9:e, så det kommer mer information senare.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar