torsdag 25 juni 2009

Peace and love.

Midsommar blev lite som den blev, några hade mer roligt än andra, och på hela taget skulle man kunna säga, dög men sög. Istället blickar vi framåt mot bättre tider, nu när sommarens festligheter drar igång på allvar. Sommarens kanske största fest äger såklart rum i Dalarna, var annars? Peace & Love festivalen kommer tillbaka i år igen, i större utsträckning än någonsin tidigare. Mer artister, mer besökare, mer campare och framför allt mer öl. Tidningarna rapporterar dagligen om vad som händer på festivalområdet, både om de halvbra och de halvdåliga grejerna. Kärleken & Freden på festivalen fungerar ganska bra, med undantag av några tråkiga händelser. Men vi kan i alla fall garantera att vart man än tittar, kommer man få se sköna människor. Den ena mer unik och vacker än den andra.

"Man måste ju försöka vara värst" sa en av festivaldeltagarna till DD. Och det kan verkligen beskriva vad alla festare ser ut att ha tänkt.

Borlänges gator har spärrats av och scener har släpats dit. Det lovas 6 dagar av kärlek och musik, och festivalen gästas av många fina artister. Lars Winnerbäck, Miss Li, Mötley Crüe, Backyard Babies, med ack så många fler som vi inte orkar skriva. Sen har vi också, sist men inte minst, den mest önskade artisten på hela baletten, Håååååkan Heeellström!
DDH har såklart utsända på plats på lördagen, för att ge er lite bilder och recensioner.

Det sägs ha sålts 36 000 biljetter, och vi misstänker att alla biljetter har en ägare var. Med lite snabb huvudräkning blir det... 36 000 festivaldeltagare!

















Unika och vackra som sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar