söndag 31 maj 2009

Efter Helgen

Viktiga och upptagna som DDH-folket är, så bidde det inget "Inför Helgen". Istället kan ni glädja er med ett halvkort "Efter Helgen".

CoZ/Club Nordic, allt discofolk befann sig antagligen i Borlänge eller för dem som slår på stort, i Göteborg. Alla som var där vet vad som hände, det kanske är bäst att det stannar där...

Marknad i Leksand, Leksand har gått i medeltida stil hela helgen, med tornéspel och allt vad det innebär.

Match, uppdatering inom sportens värld. Måndags + Söndags kvällen spenderades för vissa duktiga bolllirare på en gräsplan, antingen i Våmhus eller på egen mark, allas vårat Hedslund. Båda kvällarna slutade i/med champange...typ. Det var i alla fall vinst för det blågula tjejerna två kvällar den senaste veckan. VIK mötte serieledarna Färnäs en sån förpillat vacker dag som idag som idag. Efter en mycket jämn och bra match, lyckades Färnäsarna göra mål... Dock i fel mål, sett ur deras synvinkel. Men VIK brudarna tackar med ett mål till. För er som inte riktigt hängde med i de som skrevs, blev slutresultatet 2-0 till Vikarbyns IK!

Seaside, Falun fick under Lördagen finfint besök av diverse band och musiker. Staden gick under namnet "RockCity" och man kunde hitta många med unika frisyrer och utstyrslar. Ni som till exempel hängde på nåt minde coolt ställe; här kommer lite halvbra bilder!

Shilowatt
VC-PS = Någonting-Pornsürfers
Breakfast in Berlin
Billion Dollar Babies

































































Fint slut, på en fin festivaldag

onsdag 27 maj 2009

Champions League

Med bara en timme kvar till veckans eller kanske månadens (eller för alla fans, årets) största händelse, tänkte vi i alla fall uppmärksamma det lite grann.

CHAMPIONS LEAUGE FINAL!
Man-U VS. Barca


Matchen går av stapeln klockan 20.45 svensk tid, men för folk som är väldigt insatta börjar försnacket klockan 20.00, även då svensk tid. Killarna kommer att sparka bollen på Italienskt gräs, nämligen på Olympia stadion i Rom. Manchester United vann CL förra året, men FC Barcelona tog hem pockalen 2006.

SvD tippar Manchester, då skribenterna tvivlar på Barcelonas försvar samt målvakt. Dock handlar det om att göra mål, och om man tittar på de 71 mål de
skarpa skyttarna längst fram skottat in i ligan förstår man varför Barcelona är i final!
Hur som helst lär det bli en show med Ronaldo på planen, tillsammans med bl. a Rooney på vänstersidan. Henry, Eto'o och Messi i Barca lär göra det svettigt för backarna i Manchester, det kommer bli ögongodis för många klackar...

Bara en timme kvar och från en av våra källor kan vi avslöja att vädret i Rom är: 21 grader och klar kvällshimmel. Kanonväder för en Kanonmatch!
Så var ni än befinner er klockan 20.45 (svensk tid såklart), se till att vara i närheten av en TV!


söndag 24 maj 2009

Made in Dalarna

Bilderna från Made in Dalarna.
Canskören

Miss Li
Billion Dollar Babies
Sugarplum Fariy


torsdag 21 maj 2009

Inför helgen!

Såhär inför helgen är det många som undrar vad som händer, när det händer, var det händer och så vidare. DDH har därför sammanställt allt för er som vågar vägra Bingolottos uppesittarkväll.

Västbjörka? Tro det eller ej, men det händer grejer i det halvkända stället Västbjörka i helgen. Några killar tar sig an uppgiften att göra lördagskvällen lite trevligare, vilket vi tackar för.
Festen äger rum lördag den 23 i västbjörka bystuga, för er som inte hittar dit kan vi tyvär inte rekomendera varken eniro eller hitta.se, då dessa inte kan erbjuda vägbeskrivning för stigar. (Skämt åsido, klart det finns grusvägar!)
Allt börjar kl 20.00, slutar vid 01.00, det är prat om ännu längre för VIP, dock är detta inte bekräftat.
"Alla är välkommna" menade Värden i ett uttalande, vilket betyder att utbudet av folk kommer att passa alla.

Värd1 nr : 0739791139
Värd2 nr : 0761469677


Parken har sett sina storhetsdagar, men kämpar tappert på med sina drogfria discon. Dock slår de på stort imorgon fredag, då de inte bara tar dit ett känt TV-band, utan TVÅ av de mest kända dansbanden i hela landet. Ni måste ha räknat ut det vid det här laget, men vi måste ju få skriva deras namn ändå;
Larz Kristerz och Scotts.

För mer info om tider och annat:
http://www.rattviksparken.com/nonstop.html

Made in Dalarna! Alla stolta masar och kullor, bege er till Gropen på lördag för att kolla in rena, härliga dalaartister. När ni kommer till Ejendals arena är ni på fel ställe. Backa då 150 meter och leta efter ett relativt stort hål i marken. Där kommer ni hitta artister som:
Miss Li
Sugarplum Fairy
Patrik Isaksson
Svenne Rubins
Billion Dollar Babies
Canskören
Kalle Moraeus & Hej Kalle!
Malin Jonsson

Fest i Furudal. Vissa som inte vill spendera torsdagskvällen med att lägta efter helgens happenings har tagit saken i egna händer och håller en liten grillfest vid coca cola väggen vid udden i "Tallsänkan" aka Furudal. Informationen tyder på att festen kommer sluta med tältning.

Ett tack till alla våra källor som håller bloggen vid liv!
(Händer det något i helgen du skulle vilja se i bloggen, hör av er: ddh@live.se)

tisdag 19 maj 2009

Updates.

Medans till exempel SvD tillkänna ger den förfärande nyheten om kackerlackor i svenska bostäder, så står vi på DDH för den lite mer intressantare informationen. Det senaste.


ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

Alla älskar falubor, kunde eleverna på Rättviksskolan få se prov på idag. Utan att avslöja för mycket, kan vi på DDH med största nöje ge er sammanfattningen.

Två Falubor + en former Falubo/Rättvikare

V.S.

Två Rättvikare, varav en ex Nollåtta, som tydligt visat vad denne går för.
(Det går rykten om att en av de inblandade också deltagit i ett lite kändare slagsmål i dennes hemstad.)

Orsaken till uppståndelsen är ännu oklar, men resultatet blev: Två "skadade" och en flykt till närliggande ort. Historien är den samma, men det finns otaliga variationer. En utav dom, menar att Faluborna fällde en kränkande kommentar, vilket ledde till kaxigheter från båda parterna, fortsatte i fysiska handlingar, och slutade med att en manlig bilist hoppar ur sin bil för att stoppa fighten och hela sällskapet jagades därifrån. Utan bilistens snabba ingripande hade det kanske blivit lite blodigt, så ni får själva avgöra om man ska visa tacksamhet eller inte mot denne man.

Bevismaterial i form av foton och videoklipp finns, mer säger vi inte...

måndag 18 maj 2009

Cyklar sökes...

Nu såhär till sommaren är det alltid skönt att ha en glassig bike att glida runt på. Efterfrågan på cyklar av den äldre modellen är stor, även i Rättvik. Eftersom en moppe inte är aktuell för vissas del, blir det till att ta sig fram av egen kraft under hela sommar. Cykeln ska vara av den äldre dammodellen en så kallad "kärringsnurra". Om du har eller vet vart man kan finna en sådan, hör av er !!!

P.S Om så en cykel inskaffas kommer det kanske komma en annons om önskad drivkraft, gärna i pojkform.

lördag 16 maj 2009

Beach Party!

Som utlovat kommer nu lite halvbra & halvdåliga bilder för er som var för snygga för att vara där, och för er som var där, men inte DÄR det hände.



Lägg till bild
Lägg märke till killen i röd scarf bakom.

Han är med på ca 90 procent av bilderna xD


Dansdansdans.