söndag 10 maj 2009

Derby Avklarat.

Efter en mycket vacker och genomtänkt uppvärmning från bortalagets sida sattes bollen i spel. Underställerna åkte av i samband med den allt soligare himlen. Första halvlek passerade utan större händelser, dock bör vi skriva några rader om matchens andra halvlek.

Allt började bra, våran enastående balansspelare kom till skott från mitten och pang. Stolpe in.
De andra målen kom i snar följd från båda lagen, och med några minuter kvar stod det tillsist 2-3.(Rättvik var hemmalag, VIK borta)
Slutet blev tämligen diskutabelt, vi behöver ju inte nämna domarbesluten och böghögen över vår egen målis, domarn dömmer och vad böghögen beträffar... tja,

vissa av flickorna i VIK var uppretade, men höll tand för tunga. Striden slutade tillslut oavgjort, så frågan kvarstår till nästa match: