söndag 31 maj 2009

Efter Helgen

Viktiga och upptagna som DDH-folket är, så bidde det inget "Inför Helgen". Istället kan ni glädja er med ett halvkort "Efter Helgen".

CoZ/Club Nordic, allt discofolk befann sig antagligen i Borlänge eller för dem som slår på stort, i Göteborg. Alla som var där vet vad som hände, det kanske är bäst att det stannar där...

Marknad i Leksand, Leksand har gått i medeltida stil hela helgen, med tornéspel och allt vad det innebär.

Match, uppdatering inom sportens värld. Måndags + Söndags kvällen spenderades för vissa duktiga bolllirare på en gräsplan, antingen i Våmhus eller på egen mark, allas vårat Hedslund. Båda kvällarna slutade i/med champange...typ. Det var i alla fall vinst för det blågula tjejerna två kvällar den senaste veckan. VIK mötte serieledarna Färnäs en sån förpillat vacker dag som idag som idag. Efter en mycket jämn och bra match, lyckades Färnäsarna göra mål... Dock i fel mål, sett ur deras synvinkel. Men VIK brudarna tackar med ett mål till. För er som inte riktigt hängde med i de som skrevs, blev slutresultatet 2-0 till Vikarbyns IK!

Seaside, Falun fick under Lördagen finfint besök av diverse band och musiker. Staden gick under namnet "RockCity" och man kunde hitta många med unika frisyrer och utstyrslar. Ni som till exempel hängde på nåt minde coolt ställe; här kommer lite halvbra bilder!

Shilowatt
VC-PS = Någonting-Pornsürfers
Breakfast in Berlin
Billion Dollar Babies

































































Fint slut, på en fin festivaldag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar