torsdag 21 maj 2009

Inför helgen!

Såhär inför helgen är det många som undrar vad som händer, när det händer, var det händer och så vidare. DDH har därför sammanställt allt för er som vågar vägra Bingolottos uppesittarkväll.

Västbjörka? Tro det eller ej, men det händer grejer i det halvkända stället Västbjörka i helgen. Några killar tar sig an uppgiften att göra lördagskvällen lite trevligare, vilket vi tackar för.
Festen äger rum lördag den 23 i västbjörka bystuga, för er som inte hittar dit kan vi tyvär inte rekomendera varken eniro eller hitta.se, då dessa inte kan erbjuda vägbeskrivning för stigar. (Skämt åsido, klart det finns grusvägar!)
Allt börjar kl 20.00, slutar vid 01.00, det är prat om ännu längre för VIP, dock är detta inte bekräftat.
"Alla är välkommna" menade Värden i ett uttalande, vilket betyder att utbudet av folk kommer att passa alla.

Värd1 nr : 0739791139
Värd2 nr : 0761469677


Parken har sett sina storhetsdagar, men kämpar tappert på med sina drogfria discon. Dock slår de på stort imorgon fredag, då de inte bara tar dit ett känt TV-band, utan TVÅ av de mest kända dansbanden i hela landet. Ni måste ha räknat ut det vid det här laget, men vi måste ju få skriva deras namn ändå;
Larz Kristerz och Scotts.

För mer info om tider och annat:
http://www.rattviksparken.com/nonstop.html

Made in Dalarna! Alla stolta masar och kullor, bege er till Gropen på lördag för att kolla in rena, härliga dalaartister. När ni kommer till Ejendals arena är ni på fel ställe. Backa då 150 meter och leta efter ett relativt stort hål i marken. Där kommer ni hitta artister som:
Miss Li
Sugarplum Fairy
Patrik Isaksson
Svenne Rubins
Billion Dollar Babies
Canskören
Kalle Moraeus & Hej Kalle!
Malin Jonsson

Fest i Furudal. Vissa som inte vill spendera torsdagskvällen med att lägta efter helgens happenings har tagit saken i egna händer och håller en liten grillfest vid coca cola väggen vid udden i "Tallsänkan" aka Furudal. Informationen tyder på att festen kommer sluta med tältning.

Ett tack till alla våra källor som håller bloggen vid liv!
(Händer det något i helgen du skulle vilja se i bloggen, hör av er: ddh@live.se)

2 kommentarer:

  1. yeah! ni har verkligen fått fart på bloggen brudar :D festen i furudal låter kul, hahahahah :))) pusss matildaa.

    SvaraRadera
  2. Tack Matilda, hade aldrig klarat det utan dig ;) haha puss<3

    SvaraRadera