onsdag 13 maj 2009

Helg!


Det som händer i helgen.

*Club Wasaborg, än en gång ska Rättviksungdomarna få en ursäkt till att hångla loss.
Rekordet flest-hångel-på-en-kväll kan fortfarande förnyas, lycka till alla ni som tar er an uppgiften! Kvällen till ära är det Beachparty, ännu en anledning till att klä sig( kan man säga klä sig? man har ju knappt någonting på sig)...lättklätt helt enkelt. Inte oss emot, det brukar vara en ganska trevlig tillställning, man får träffa lite folk, till och med några utifrån Rättviksomnejden (!). Det är nog det eller chansen att få se alla strula med alla som är andledningen till att man går dit. Fotografen här på bloggen har tillkänna gett att han/hon ska under förklädnad ta kort på folk när de minst anar det, så kika gärna in om några dagar och kolla resultatet!


*Pojkarna har match. För er som inte vill hångla eller titta på folk som gör det kan istället välja att titta på P-16 hemmamatch på Hedslund. Enligt uppgift börjar den 19.00 men mycket mer kan vi inte utala oss om. Detta innebär dock att det kommer saknas lite boys på Club, lite halvdött men de har lovat att försöka göra några snabba mål och sedan komma för att dra igång partajet!


*Lan i Kaplaskogen. Många olika historier har cirkulerat och det är fortfarande mycket oklart om detta lan kommer att äga rum eller inte...Vet du något får du gärna kontakta oss!


*Borlängeborna rekomenderas stanna hemma då HARD ska till Kupolen. Fyra tjejer i tonåren kommer kunna ses ströva runt i borlängebollen.


*Ryktas om hästar i stumsnäs efter helgen, Grattis till den kommande nyblivna hästägaren:)
(poäng till er som fattade ordvitsen)


*VIK spelar sin andra match i serien hemma mot Färnäs, som har visat vad de går för på många sätt, söndag 17.00. Som vanligt Hedslunds IP, får hoppas på lite större publik denna gång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar